Slide koncept Dyk ned Design Vi bygger långsiktiga relationer med genomgående och innovativa designer. På den här sidan kan ni se lite exempel på hur det här kan gå till. SYNA OSS PÅ DJUPET Design Grunden i vår framgång är att bygga genomgående koncept under lång tid där vi tillsammans med kunden bildar ett grafiskt sammanhang. Det kan även handla om en enstaka webbplats eller logotyp – men det är långsiktiga samarbeten som har visat sig ha allra mest positiv effekt på våra kunder.

Design

DESIGN OCH MEDIA

Självklart kan vi både visualisera och presentera din verksamhet ur alla möjliga perspektiv! Vi kan både fota och filma ur olika vinklar för att framställa material som gör din verksamhet rättvisa. Med kompetens att redigera och t.o.m. musik/ljudsätta så vill vi påstå att vi har ganska unik bredd i sammanhanget.

Drönarfotografering och film

Någonting som bokstavligen sätter perspektiv på omgivningen. Och vissa saker kan faktiskt vara svåra att förmedla om man inte kommer upp lite. Vi filmar och tar bilder i 4K på en maxhöjd av 120m.

AVTALSKUND

Här kan ni se exempel på hur vi jobbar med att lyfta fram en kunds grafiska profil. Vi har här jobbat med Web, presentationer och rapporter, fototapeter, bildekor mässmaterial, klistermärken mm. Tillsammans skapar vi här en helhet i hur vi kommunicerar ut varumärket till kunderna.

Hemsidor 

Tjänster

Design och media

Kontakt

COPYRIGHT © 2020 | Grafikbyrån
Mob: 0735-93 56 93 | gr@fikbyran.se | Stordal 1 | 471 93 | Kållekärr

Hemsidor

Design och media

Tjänster

Kontakt

COPYRIGHT © 2020
Grafikbyran.com