Kundecase

Stampens b2b sajt
Vi hjälper Stampen att få ordning på deras 14st B2B webbplatser för de lokala mediehusen.
Utmaningen ligger i att göra en så enkel snygg och lättskött lösning som möjligt och bygga detta på en plattform som kan utvecklas i takt med deras verksamhet. Självklart behöver vi här leverera en snabb och snygg webbplats!
Lösningen
Vi kokade ned alla 14 webbplatser och samlade istället allt på ett enda ställe. Med utgångsläge i denna webbplats löste vi utmaningen med att hanteringen sker på ett ställe, som även kunderna drar fördel av då dom hittar relevant information på en och samma plats. Vi tar även höjd prestandamässigt då det är en del tunga integrationer och element på så att sajten håller en bra prestanda.

Resultatet

Vi är väldigt nöjda med resultatet - alla titlar och sidor samsas i en tydlig och lättöverskådlig struktur - samtidigt som varje titel har sin egna unika identitet.
Vi har även jobbat en hel del med film och grafik samt specialelement för att förstärka upplevelsen när man besöker sajten.
Besök foretag.stampenmedia.se
När vi var på Orust för att spela in reklamfilmen på Ottestala schakt hade vi redan gjort ett flertal produktioner tillsammans. Vid det här laget visste vi precis vad som behövdes, hur lång tid det skulle ta och vilket uttryck vi ville presentera. 
Det var höst och säsongens produktfokus låg på bl.a. generatorer och interiörprodukter, så vi kom fram till att vi skulle simulera ett maskinstopp där vi naturligt kunde presentera produkterna i sin naturliga miljö. Det skulle vara kallt smutsigt och allmänt besvärligt och sen - Olsson Parts to the rescue!
Grusdamm och finelektronik är en tvivelaktig kombination
Även om det är precis det här som är poängen med reklamfilmen så stod det ganska snart att varken drönaren eller min 4-axlade stabiliserade kamera var speciellt imponerade av stendammet från krossen som låg som en dimma över hela grustaget, jag vet inte hur länge jag stod med en tops och gjorde rent utrustningen efteråt!
3...2...1.. Tagning!
Då vi vet precis vad vi skall göra, hur lång tid det kommer ta och vad vi får ut av sessionen så är det väldigt enkelt för kunden att budgetera sina produktioner. Då det är morgon och soluppgång börjar vi filma från marken för att ta tillvara på det stämningsfulla ljuset, sedan kör vi fotosessionen efter det. Det sista vi gör är att ta drönarfilmerna och interiörklippen.
Färdigt!
Dags för high-fives, ryggdunkar och kanelbullar! Nu är det enda som återstår att ta sig till kontoret i Skärhamn och redigera materialet.

Resultatet

På exakt 4 timmar har vi filmat 3st reklamfilmer (en längre och två korta) samt en fotosession.  Resultatet blev riktigt bra och utrustningen överlevde stendammet! Dubbel Succé!
da_DKDanish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram