se alla kundcase
Kundcase

INUHEAT

Inuheats webshop
Inuheat hörde av sig till oss för att de behövde hjälp med att skapa instruktionsfilmer till sina produkter. Under projektets gång utvecklades vårt samarbete och ledde till att vi fick bygga deras webbshop, skapa varumärkesbyggande filmer och ta produktfoton.

Projektmål

Att bygga en webbshop som laddar snabbt för användarvänligheten skull, utan att behöva kompromissa med det estetiska uttrycket.

Med fokus på detaljer

Det som gjorde samarbetet extra utmanande och roligt var att jobba tillsammans med Tomas Pernek på Inuheat. Han har ett förflutet som webbdesigner vilket innebär att han har ett sinne för hur detaljer påverkar helheten.

Att ha en kund med förståelse för design gav oss förmånen att lägga extra tid på att skapa en visuell känsla som sticker ut från mängden. Vi fick även förmånen att få nörda ned oss i Adobe After Effects för film och Photoshop för fotoredigering.

Fram med kameran

Vi fotograferade hela deras produktsortimentet och även miljöfoton som beskriver fördelarna med Inuheats produkter.

Resultatet

Eftersom vi har lagt in flera filmer på sajten krävs smarta integrationer för att sajten fortfarande ska prestera när det kommer till laddningshastighet. Laddningshastighet är en viktig del när det kommer till användarvänlighet.

Vi eftersträvar alltid en bra kombination av design och prestanda och resultatet talar för sig själv.
Pagespeed Score
0
%
Integrationer
Fortnox
Woocommerce
Mailchimp
Inuheat app
Tjänster
Design
Foto
Film
Animationer
Se resultatet på Pagespeed InsightsBesök inuheat.com
Se alla kundcase
När vi var på Orust för att spela in reklamfilmen på Ottestala schakt hade vi redan gjort ett flertal produktioner tillsammans. Vid det här laget visste vi precis vad som behövdes, hur lång tid det skulle ta och vilket uttryck vi ville presentera. 
Det var höst och säsongens produktfokus låg på bl.a. generatorer och interiörprodukter, så vi kom fram till att vi skulle simulera ett maskinstopp där vi naturligt kunde presentera produkterna i sin naturliga miljö. Det skulle vara kallt smutsigt och allmänt besvärligt och sen - Olsson Parts to the rescue!
Grusdamm och finelektronik är en tvivelaktig kombination
Även om det är precis det här som är poängen med reklamfilmen så stod det ganska snart att varken drönaren eller min 4-axlade stabiliserade kamera var speciellt imponerade av stendammet från krossen som låg som en dimma över hela grustaget, jag vet inte hur länge jag stod med en tops och gjorde rent utrustningen efteråt!
3...2...1.. Tagning!
Då vi vet precis vad vi skall göra, hur lång tid det kommer ta och vad vi får ut av sessionen så är det väldigt enkelt för kunden att budgetera sina produktioner. Då det är morgon och soluppgång börjar vi filma från marken för att ta tillvara på det stämningsfulla ljuset, sedan kör vi fotosessionen efter det. Det sista vi gör är att ta drönarfilmerna och interiörklippen.
Färdigt!
Dags för high-fives, ryggdunkar och kanelbullar! Nu är det enda som återstår att ta sig till kontoret i Skärhamn och redigera materialet.

Resultatet

På exakt 4 timmar har vi filmat 3st reklamfilmer (en längre och två korta) samt en fotosession.  Resultatet blev riktigt bra och utrustningen överlevde stendammet! Dubbel Succé!
sv_SESwedish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram